Kijk je ogen uit, Laat je HART spreken, PROEF de ongedwongen sfeer en ONTDEK je eigen creativiteit.

Op verzoek

Workshops op verzoek

Heeft u belangstelling voor een workshop, maar kunt niet op een door ons aangeboden datum, dan is het natuurlijk ook mogelijk om in ons eigen atelier met een groep van min. 4 personen en max. 14 of een andere geschikte locatie ( min. 10 ) een workshop naar keuze te organiseren (b.v. Engels theehuis Dennenoord in Vasse of Hotel, Restaurant de Broeierd). Misschien heeft u zelf een geschikte ruimte: een personeelskantine, garage, buurthuis of iets anders. Bel of mail ons zodat we samen iets kunnen overleggen of voor informatie! Inmiddels hebben we ook al behoorlijke ervaring op het gebied van teambuildings uitjes, vrijgezellenfeestjes en familiedagen.

Geheel verzorgd

De workshops worden compleet verzorgd. Dit betekent dat wij u geen extra kosten in rekening zullen brengen voor het gebruik van groenmaterialen, ondergronden, hout, aardewerk, lijm draad of andere benodigdheden. Natuurlijk verzorgen wij een workshop of cursusles met koffie/thee met een lekkernij.

Aanvullend

Ook kunt u een High-tea- , lunch- of tapasbuffet bij ons bestellen tijdens een workshop met een eigen groep/bedrijf.

  • High-Tea buffet: € 17,50 p.p.
  • Tapas buffet: € 20,00 p.p.
  • Lunch: € 15,00 p.p.

Weet u geen leuk kado, wij wel !!!
Geef een waardebon voor een leuke workshop bij Gabrielle Kreatief. Tegen elke gewenste prijs en in overleg met ons is er veel mogelijk om er een mooie dag van te maken.

Cadeaubon bestellen?
Stuur een berichtje via het contactformulier.