Kijk je ogen uit, Laat je HART spreken, PROEF de ongedwongen sfeer en ONTDEK je eigen creativiteit.

Schilderen

Schilderen

Tijdens de schilderlessen kunt u verschillende schildertechnieken uitproberen en beoefenen zoals aquarel, olie, pastel, acryl, gouache en fresco of gemengde technieken. Een ieder wordt individueel begeleid, op eigen niveau en tempo.

De groep tijdens de cursussen bestaat uit maximaal 9 personen.

De kosten zijn €13,50 excl. materiaal.
De materialen zijn aanwezig en kunnen natuurlijk gebruikt worden en na het voltooien van een werkstuk worden betaald. Zo kunt u verschillende technieken uitproberen zonder dat u voor elke techniek de materialen moet aanschaffen, met het risico dat u achteraf toch niet voor deze techniek gaat kiezen om hier mee door te gaan…Wel is het aan te raden om eigen penselen te gaan gebruiken.

De cursusdagen zijn:
Maandag-, dinsdag- en woensdagavond van 19.30-21.30 uur.
Dinsdag- en donderdagochtend van 09.15-11.15 uur.
Ook kunt u er voor kiezen om eens in de 2 weken te komen.

U kunt ten alle tijde starten met de cursus.

Pop-art schilderen

Momenteel wordt er in ons atelier veel in de “pop-Art” techniek geschilderd. Er zijn al heel wat portretten, van kinderen, volwassenen, dieren door cursisten bij ons gemaakt. Natuurlijk kan men op verschillende formaten schildersdoek aan de gang gaan. Een door u ingezonden foto bewerken wij op de computer zo, dat u d.m.v. een bepaalde copiertechniek de afbeelding kunt overbrengen op het doek. U hoeft dus niet te kunnen tekenen. Daarna gaan we de afbeelding schilderen.
Prijs van de afm. 20 x 20cm incl. lijst is € 42,50

Workshop schilderen op doek

Tijdens deze creatieve workshop van circa 3 uur ontdek u nieuwe talenten in u zelf en maakt u een schilderij op doek. U kunt als groep een thema uitwerken zodat alle schilderijen 1 gezamenlijk kunstwerk vormen. Het kunstwerk wordt dan het cadeau voor de jarige, aanstaande bruid, of het komt bijvoorbeeld op kantoor als aandenken aan het bedrijfsuitje. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen creatie mee naar huis nemen.

Heeft u andere ideeën en/of wensen, dan zijn die ook altijd welkom. Natuurlijk vinden wij het fijn om hierover mee te denken. We werken met acrylverf in alle kleuren van de regenboog. Deze verf droogt snel en ruikt niet.

Verder levert knip- en plakwerk met zelf meegenomen brieven, foto’s, bedrijfslogo’s altijd weer verrassende resultaten op! Deze kunnen verwerkt worden in het schilderij als u dat leuk vindt. Maar u kunt het ook alleen bij het schilderen laten. Natuurlijk zorgen wij voor de creatieve begeleiding.

Maakt u zich geen zorgen over uw creatieve kunnen, het lukt altijd!

Kinderfeestjes

Ook worden er kinder schilderworkshops georganiseerd voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. (max. 14 kinderen).

Weet u geen leuk kado, wij wel !!!
Geef een waardebon voor een leuke workshop bij Gabrielle Kreatief. Tegen elke gewenste prijs en in overleg met ons is er veel mogelijk om er een mooie dag van te maken.

Cadeaubon bestellen?
Stuur een berichtje via het contactformulier.