Kijk je ogen uit, Laat je HART spreken, PROEF de ongedwongen sfeer en ONTDEK je eigen creativiteit.

Geschiedenis

Al meer dan 24 jaar cursussen en workshops

Gabrielle Kreatief organiseert al 24 jaar cursussen en workshops in het maken van huis- en tuindecoraties, b.v. schilderen, bloemschikken, glas in lood, mozaïek, e.d. voor particulieren en bedrijven, kinderen en volwassenen.

Een eigen atelier

Eens startte Gabriëlle Hogt-Piestrenewits in haar woonkamer met het geven van creatieve lessen. Tegenwoordig geeft ze van maandag tot en met zaterdag ( op aanvraag 7 dagen in de week ) diverse workshops en cursussen in het eigen atelier achter haar huis aan de Deurningerstraat in Enschede.

Schilderen in Oostenrijk

Wist u dat wij Sinds september 2009 eigenaar zijn geworden van een vakantie appartement in Oostenrijk in het Aparthotel Kleinwalsertal. Op 750 km vanaf Enschede, ligt het appartement in een schitterend gebied waar zowel in de zomer als in de winter (skigebied 1200m-2000m) heerlijk te vertoeven is. Dit appartement verhuren we ook. Kijk voor prijzen en beschikbaarheid op onze website www.edelweiss424.nl

Als klant van Gabriëlle Kreatief kunt u op een korting van 10% rekenen (buiten de kerst- en krokusvakantie).

Weet u geen leuk kado, wij wel !!!
Geef een waardebon voor een leuke workshop bij Gabrielle Kreatief. Tegen elke gewenste prijs en in overleg met ons is er veel mogelijk om er een mooie dag van te maken.

Cadeaubon bestellen?
Stuur een berichtje via het contactformulier.