Kijk je ogen uit, Laat je HART spreken, PROEF de ongedwongen sfeer en ONTDEK je eigen creativiteit.

Over Gabriëlle Kreatief

Gabrielle Kreatief organiseert al 25 jaar cursussen en workshops in het maken van huis- en tuindecoraties, b.v. schilderen, bloemschikken, glas in lood, mozaïek, e.d. voor particulieren en bedrijven, kinderen en volwassenen.

Eens startte Gabriëlle Hogt-Piestrenewits in haar woonkamer met het geven van creatieve lessen. Tegenwoordig geeft ze van maandag tot en met zaterdag ( op aanvraag 7 dagen in de week ) diverse workshops en cursussen in het eigen atelier achter haar huis aan de Deurningerstraat in Enschede.

Dat kan in de vorm van vaste cursussen eens in de week of 2 weken of workshops voor vrijgezellenuitjes, familiedagen, personeelsuitjes/-dagen of kinderfeestjes, maar u kunt ook op aanvraag workshops plannen (min. 4 personen).

Naast de reguliere cursussen kun u ook kiezen voor af en toe mee te doen met het maken van b.v. groendecoraties. 2 x per jaar kunt u zelfs kiezen voor een schildervakantie in Oostenrijk en/of Frankrijk. Bovendien wordt er dit jaar voor het eerst een mozaïekvakantie in Spanje georganiseerd.

Daarnaast is het tevens mogelijk om op locatie iets te boeken. Bijvoorbeeld een teambuildingsworkshop (zeer geschikt voor bedrijven) of een mozaïekmiddag voor een familiedag of vrijgezellenfeestje.

Bovendien kunt u als extra tijdens een door u geplande workshop; een High-tea, lunch of tapasbuffet bestellen.

Je huis sfeervol inrichten met eigen gemaakte kerstdecoraties? Een professioneel schilderij van eigen hand aan de muur, een lantaarn in glas in lood maken of een schaal mozaïeken?
Laat je verrassen door je creativiteit tijdens de workshops in het atelier van Gabriëlle Kreatief.
Onder leiding van kunstenares Gabriëlle Hogt-Piestrenewits, met haar meer dan 20 jaar ervaring, worden verschillende materialen omgetoverd tot de mooiste objecten.

Tevens is haar expositie ‘Gabrielle Hogt-Piestrenewits’ in haar eigen atelier een bezoekje meer dan waard.

Weet u geen leuk kado, wij wel !!!
Geef een waardebon voor een leuke workshop bij Gabrielle Kreatief. Tegen elke gewenste prijs en in overleg met ons is er veel mogelijk om er een mooie dag van te maken.

Cadeaubon bestellen?
Stuur een berichtje via het contactformulier.